piltilbake Napster er død - leve Morpheus!


Foto: Bent Svinnung Etter en del rabalder - og en periode hvor Morpheus har vært ute av drift - slippes nå nyversjonene i ett sett: Sist ute er versjon 2.0 som ble tilgjengelig i starten av august 2002. Hvorfor Morpheus? Les mer!

Det er sjelden jeg reklamerer for programvare på disse sidene. Men her er unntaket:

For de av oss som hadde stor glede av Napster for nedlasting av musikk, var rettighetsdiskusjonen - med etterfølgende skjerping av opphavsrett - og resultatet: At Napster måtte legge inn årene for kortere eller lengre tid grunnet "oppgradering"... et stort tap.

Men det var håp i henganes snøre.... Ikke før var Napster "off net" - så seilte arvtageren, Morpheus opp for full seilføring. I løpet av kun kort tid har den etablert seg som "Share-Site" nummer en, med over en million daglige brukere. Og det er langt ifra bare musikk det går i. Alt det tilknyttete brukere (som har lagt ut filer for deling med resten av verden) ønsker at du skal få tilgang til - enten det dreier seg om lyd-, bilde- eller video-filer, programvare osv. - er bare et tastetrykk unna. Skriv inn søkeordet ditt - og voila! MÅ bare testes!

God fornøyelse!piltilbake